Zimowa Zupa Jarzynowa

Zimowa Zupa Jarzynowa
Zimowa zupa jarzynowa może być właśnie tą zupą, której szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 165 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 302 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz kukurydzę, ziemniaki, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżką wynik 88%, to danie jest wybitne. Spróbuj Zimowa Zupa Jarzynowa, Zimowa Zupa Jarzynowa, oraz Zimowa Zupa Jarzynowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu połączyć bulion z ziemniakami, pomidorami, fasolą i cebulą, doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ciepło do średniego. Gotuj zupę, aż ziemniaki będą miękkie, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia, wymieszać kukurydzę i podawać. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn