Zimowa Zupa Jarzynowa

Zimowa Zupa Jarzynowa
Zimowa zupa jarzynowa to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa dla Jesień. Przynosi ci to Epikurious. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koperku, rosół z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Zimowa Zupa Jarzynowa, Zimowa Zupa Jarzynowa, oraz Zimowa Zupa Jarzynowa.

Instrukcje

1
Cebulę z liściem laurowym i 1/2 łyżeczki soli w oleju ugotować w 4-do 5-kwartowym ciężkim garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać marchew i seler i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Wymieszać pastę pomidorową i gotować, mieszając, 1 minutę, następnie dodać słodkie ziemniaki, złoto Jukonu, bulion, wodę i 1/4 łyżeczki pieprzu. Dusić, pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Odrzuć liść laurowy. Przecier 1 szklankę zupy w blenderze (zachowaj ostrożność podczas mieszania gorących płynów) i wróć do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie wymieszać z groszkiem i koperkiem i gotować, aż groszek się ogrzeje, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn