Zimowe warzywa i makaron z grzybami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 345 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś płaskie liście pietruszki, pełnoziarnisty ser ricotta, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zieleń Zimowa Gratin, Deviled dorsz z zimową zielenią, oraz Zimowe-zielone obroty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1 szklanka wody makaronu, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Makarony
2
Podgrzać 2 łyżki. olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać grzyby i gotować, aż rumiane, o 5 protokół. Wymieszać z porem i czosnkiem i gotować, aż pachną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Por
4
Dodaj zieleninę, radicchio i sól i gotować, aż tylko ciepłe, o 1 minutę (dodać trochę wody, jeśli patelnia zacznie się przypalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
Zieloni
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wrzucić makaron, warzywa i zarezerwowane wody makaronu razem. Top z dollops ricotta, grzanki, mżawka pozostałych 2 łyżki. olej i pietruszka.