Przepis Zimowa Salsa z czarnej fasoli może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 35 minut. Na 7 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 35. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, pomidor, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest idealny do Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chili Z Czarnej Fasoli Z Dynią Zimową, Chipotle-Sałatka z dyni Zimowej i Czarnej Fasoli, oraz Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki w dużej misce, aż dobrze wymieszane; przykryć. Przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać z chipsami tortilla. Resztki salsy przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.