Zimowa Chowder

Zimowa Chowder
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj zimowego Chowdera. Ten przepis daje 5 porcji z 200 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser Colby-Monterey jack, gorący sos i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem w Twoim Zima wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Staromodny Zimowy Chowder Warzywny, Gorący barszcz zimowy na mroźny zimowy dzień, oraz Zimowe Ciasto Owocowe: Mój Ostatni Dzień Ciasta podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować ziemniaki, cebulę i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-12 minut lub do miękkości. Nie drenować. Ziemniaki zacieru (mieszanina nie będzie gładka). Cebulę wymieszać z solą, pieprzem, solą i ostrym sosem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, saute szynki i brukselki przez 5-6 minut lub aż kiełki są miękkie. Wymieszać z mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
KiełkiKiełki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 5-6 minut lub do podgrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
Stopniowo mieszać 1/2 szklanki sera; gotować przez 2-3 minuty lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Udekorować pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn