Zimna Sałatka Soba i feta z Pesto Edamame

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zimnej sałatki Soban i feta z Pesto Edamame. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, edamame, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zimna Sałatka Soba z Fetanem i ogórkiem, Zimny makaron Soba z sosem Tsuyu (zaru Soba), oraz Zimna Sałatka Soba i Tempura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj makaron soba do wrzącej wody i gotuj przez 4 do 5 minut.
Makaron przełożyć na durszlak i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
Umieść kolendrę, pietruszkę, migdały, czosnek, edamame, płatki pieprzu i sól w robocie kuchennym i pulsuj do włączenia (30 sekund). Po uruchomieniu silnika, mżawka w soku z limonki, oleju i wodzie i proces do gładkiej (kolejne 30 sekund), dodając więcej wody przez łyżkę stołową, jeśli to konieczne.
Przenieść pesto do dużej miski.
Dodaj makaron i kapustę do miski i wrzucić, aż makaron są dobrze pokryte. Sałatkę z makaronem podzielić na 4 talerze; posypać fetą.