Ziemniaki Z Grilla Nadziewane Podwójnie
Podwójnie nadziewane ziemniaki z grilla to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, sok z cytryny, szczypiorek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ziemniaki Faszerowane Grillem, Ziemniaki Nadziewane Podwójnie, oraz Ziemniaki Nadziewane Podwójnie.
Instrukcje
Owinąć każdy ziemniak w kawałek folii aluminiowej; umieścić ziemniaki na blasze do pieczenia.
Piec ziemniaki w 425 przez 45 minut lub do miękkości.
Wytnij 4-x 2-calowy pasek od góry każdego pieczonego ziemniaka. Ostrożnie czerpać miąższ do dużej miski, pozostawiając 8 muszli nienaruszone; odstawić około 2 szklanki miąższu do innego użytku. (Patrz "Cook' s Notes.")
Zmiksować pozostałą miąższ ziemniaczany, serek śmietankowy i kolejne 5 składników; wymieszać z wieprzowiną. Łyżka wymieszać równomiernie w skorupki; top równomiernie z serem Cheddar i szczypiorkiem.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub do całkowitego ogrzania.