Ziemniaki Z Czarnej Fasoli Santa Fe
Ziemniaki z czarnej fasoli Santa Fe to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 435 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ser monterey jack, pomidory w puszkach, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki z czarnej fasoli i kukurydzy, SANTA FE BLACK BEAN BURGER, oraz Gulasz z wieprzowiny i Czarnej Fasoli Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem; ułóż w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Mikrofalówka w wysokiej 16 minut lub do czasu zakończenia, przestawianie ziemniaków po 8 minutach.
Podczas gdy ziemniaki gotować, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, cebulę i czosnek i smaż 3 minuty. Wymieszać w salsa, kminek, fasola, i pomidory, i gotować przez 7 protokół lub aż gruby.
Ziemniaki rozłupać widelcem i puch miąższu. Łyżka 3/4 szklanki mieszanki fasoli na każdym ziemniaku. Top każdej porcji z 1/4 szklanki sera, 1 łyżka kwaśnej śmietany, i 1 łyżka kolendry.