Ziemniaki z chrupiącą skórką i brązowo-maślanym winegretem

Ziemniaki z chrupiącą skórką i brązowo-maślanym winegretem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Ignamy z chrupiącymi skórkami i brązowo-maślanym winegretem mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 716 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól koszerną plus dodatkową, ocet winny, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Ziemniaki z chrupiącą skórką i brązowo-maślanym winegretem, Ziemniaki z chrupiącą skórką i brązowo-maślanym winegretem, oraz brown butter Peanut butter crispy treats + wyprzedaż wypieków dla Noah.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. przebij każdy pochrzyn wkilka miejsc widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść bezpośrednio na półce i piecz do miękkości, 40-50 minut, w zależności od wielkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
3
Przenieś Prażone ziemniaki na powierzchnię roboczą.Za pomocą nożyczek odetnij końce każdego pochrzynu, a następnie odetnij skórę na 1 długi bok i odklej w 1 kawałku, uważając, aby nie złamać ciepłych.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
4
Niech pochrzyn ostygnie do temperatury pokojowej.Rozdrzeć lub pokroić skóry na długie wstążki, o szerokości ok. 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
5
Pokroić pochrzyny w poprzek na 1/2-calowe grube. Rozmieść rundy, lekkooverlapping, w 13 x 9 x 2-calowe szkło pieczenia lub inne naczynie żaroodporne. Przykryj folią aluminiową, aby zachować moist.DO do przodu: pochrzyn może być wykonany do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Odstawić w temperaturze pokojowej.Rewarm yams w piekarniku 350 ° F 15 do 20 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż masło zbrązowieje (mleko stałe zmieni się w głęboki złoty kolor), mieszając, 8 do 10 minut. Ostrożnie wymieszaj masło, w tym wszystkie składniki stałe z brązowego mleka, do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Zmiksować szalotkę, czosnek i 1 łyżeczkę soli w procesorze,aż będzie gładka, od czasu do czasu zeskrobując boki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Dodaj musztardę Dijon, a następnie czerwone wino. Przy pracy silnika stopniowo rozlewa się w maśle (w tym w rumianych mleczkach). Doprawić winegret do smaku z dodatkiem soli, jeśli desired.do ahead Vinaigrette mogą być wykonane 1 hourahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Odstawić w temperaturze pokojowej.Zmiksuj ponownie 5 sekund przed użyciem.
11
Wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego do largedeep patelni, aby osiągnąć głębokość 1 cala. Przymocuj termometr do smażenia z boku patelni i rozgrzej olej do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać skórki yam w partiach (olej będzie bąbelki) i smażyć, aż Skórki sąrecrisp i brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół. Używając łyżki szczelinowej, ostrożnie przenieś Skórki pochrzynu do papertowels, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
13
Skórki posypać grubym olejem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
14
Łyżka vinaigrette na ziemniaki. Scattercrisp skins over i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1
Ignamy granat, rodzajsłodkie ziemniaki, są znane ze swojej wilgotnej, soczystej tekstury. Można je znaleźć wwiele supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granat PochrzynGranat Pochrzyn
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn