Ziemniaki z boczkiem i wątróbką

Ziemniaki z boczkiem i wątróbką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaków z boczkiem i wątróbką. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 665 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka ziemniaków russet, wątróbka wołowa, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Wątróbka Owinięta Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym garnku, przykryć wodą i gotować w marynatkach do miękkości-około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić wodę, pozostawić ziemniaki do ostygnięcia, aż będą wystarczająco wygodne do obsługi, a następnie obrać je i pokroić w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Rozgrzać piekarnik do 375 F. roztopić smalec na szerokiej patelni odpornej na piekarnik, a następnie wrzucić boczek. Renderuj boczek w gorącym tłuszczu, aż stanie się chrupiący. Wyłącz ogrzewanie pieca, dodaj ziemniaki do patelni, dbając o równomierne rozłożenie wytopionego boczku między nimi. Wymieszać z drobno utartą wątróbką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
WątrobaWątroba
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Posypać świeżą pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn