Ziemniaki z boczkiem i wątróbką

Ziemniaki z boczkiem i wątróbką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaków z boczkiem i wątróbką. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 665 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka ziemniaków russet, wątróbka wołowa, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Wątróbka Owinięta Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym garnku, przykryć wodą i gotować w marynatkach do miękkości-około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić wodę, pozostawić ziemniaki do ostygnięcia, aż będą wystarczająco wygodne do obsługi, a następnie obrać je i pokroić w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Rozgrzać piekarnik do 375 F. roztopić smalec na szerokiej patelni odpornej na piekarnik, a następnie wrzucić boczek. Renderuj boczek w gorącym tłuszczu, aż stanie się chrupiący. Wyłącz ogrzewanie pieca, dodaj ziemniaki do patelni, dbając o równomierne rozłożenie wytopionego boczku między nimi. Wymieszać z drobno utartą wątróbką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
WątrobaWątroba
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posypać świeżą pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn