Ziemniaki Włoskie

Ziemniaki Włoskie
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Włoskie ziemniaki mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka octu estragonowego, zielonej cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Włoskie, Włoskie Ziemniaki Przyprawione, oraz Pikantne Włoskie Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, obficie posolić wodę i gotować ziemniaki do miękkości, około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Ziemniaki obrać, w razie potrzeby, i pokroić w 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Pokrojone ziemniaki umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Natkę pietruszki i zieloną cebulę posypać ziemniakami. Zrobić sos mieszając resztę składników razem w innej misce; następnie polać sosem ziemniaki. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Odstawić cały dzień, lub co najmniej przez 4 godziny, mieszając co godzinę. Nie przechowywać w lodówce.
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia18
Magazyn