Ziemniaki Stroganoff
Ziemniaki Stroganoff jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 166 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki grzybów i łodygi, AU zapiekane ziemniaki, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Au Gratin Potatoes Stroganoff, Patelnia z wołowiną i ziemniakami Stroganoff, oraz Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu.
Instrukcje
Gotuj wołowinę i czosnek w proszku w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać z ziemniakami, sosem
Wymieszać, gorącą wodę i mleko.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać z grzybami i kwaśną śmietaną; podgrzewać tylko do gorąca.
Odstawić na 5 minut przed podaniem (sos zgęstnieje w stanie gotowości).