Ziemniaki Smażone Po Niemiecku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych ziemniaków w stylu niemieckim. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zieloną cebulę, gruba sól koszerna, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ziemniaki Po Niemiecku, Puree Po Niemiecku, oraz Ziemniaki Smażone Po Niemiecku.
Instrukcje
Gotuj ziemniaki w dużym garnku z wrzącą solonąwodą, aż po prostu zmiękną po przekłuciu ostrzem, o 25 protokół.
Drenaż.Ziemniaki przechowywać w lodówce na noc.
Ziemniaki pokroić w kostkę 1/2 cala (nie obrać).
Ubić olej, ocet i musztardę wmałe miseczki do wymieszania na vinaigrette.
Podgrzać 3 łyżki smalcu w każdym z 2 dużych nonstickskillets na średnim ogniu.
Dodaj połowę ziemniaków do każdej patelni; posypać solą. Podsmażyć, aż ziemniaki zaczną rosnąć, często mieszając, o 7 protokół.
Dodaj 3 łyżki piwa, a następnie 1 1/4 szklanki redonions do ziemniaków w każdej patelni; gotować untilbeer odparowuje, mieszając od czasu do czasu, około 1 minuty. Zmniejszyć ogień do średniej i sautéuntil ziemniaki są brązowe wokół krawędzi,o 5 protokół.
Wlać połowę vinegretteover ziemniaków w każdej patelni i wrzucić tocoat.
Zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść wszystkie potatoesto dużej miski.