Ziemniaki Smażone Po Niemiecku

Ziemniaki Smażone Po Niemiecku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych ziemniaków w stylu niemieckim. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zieloną cebulę, gruba sól koszerna, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ziemniaki Po Niemiecku, Puree Po Niemiecku, oraz Ziemniaki Smażone Po Niemiecku.

Instrukcje

1
Gotuj ziemniaki w dużym garnku z wrzącą solonąwodą, aż po prostu zmiękną po przekłuciu ostrzem, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
GarnekGarnek
2
Drenaż.Ziemniaki przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Ziemniaki pokroić w kostkę 1/2 cala (nie obrać).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Ubić olej, ocet i musztardę wmałe miseczki do wymieszania na vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podgrzać 3 łyżki smalcu w każdym z 2 dużych nonstickskillets na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
6
Dodaj połowę ziemniaków do każdej patelni; posypać solą. Podsmażyć, aż ziemniaki zaczną rosnąć, często mieszając, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj 3 łyżki piwa, a następnie 1 1/4 szklanki redonions do ziemniaków w każdej patelni; gotować untilbeer odparowuje, mieszając od czasu do czasu, około 1 minuty. Zmniejszyć ogień do średniej i sautéuntil ziemniaki są brązowe wokół krawędzi,o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać połowę vinegretteover ziemniaków w każdej patelni i wrzucić tocoat.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Przenieść wszystkie potatoesto dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
12
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn