Ziemniaki Richarda Blaisa "Linguine" z Konchą i białym winem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaka Richarda Blaisa "Linguine" z Konchą i białym winem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, wino, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając japońskiej mandoliny lub bardzo ostrego długiego noża, pokrój ziemniaki wzdłuż na długie, cienkie arkusze (tak cienkie, jak to możliwe—najlepiej powinieneś być w stanie je przejrzeć). Ułóż plastry po kilka na raz i pokrój je wzdłuż na wstążki o szerokości 1/4 cala.
Wlać wywar z kurczaka na dużą patelnię i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i masło i gotować, aż ziemniaki zaczną wchłaniać bulion, o 4 protokół.
Dodaj conch, oregano, i chiles i gotować, aż ziemniaki są al dente i większość zapasów jest wchłaniany, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać wino i wrzucić ziemniaki delikatnie, aż odparuje. Wymieszać natkę pietruszki.
Podziel "linguine" na cztery rozgrzane płytkie miski. Wycisnąć trochę soku z cytryny na każdej misce i top z posypką bułki tartej.