Ziemniaki Richarda Blaisa "Linguine" z Konchą i białym winem

Ziemniaki Richarda Blaisa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaka Richarda Blaisa "Linguine" z Konchą i białym winem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, wino, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając japońskiej mandoliny lub bardzo ostrego długiego noża, pokrój ziemniaki wzdłuż na długie, cienkie arkusze (tak cienkie, jak to możliwe—najlepiej powinieneś być w stanie je przejrzeć). Ułóż plastry po kilka na raz i pokrój je wzdłuż na wstążki o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Wlać wywar z kurczaka na dużą patelnię i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać ziemniaki i masło i gotować, aż ziemniaki zaczną wchłaniać bulion, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodaj conch, oregano, i chiles i gotować, aż ziemniaki są al dente i większość zapasów jest wchłaniany, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Wlać wino i wrzucić ziemniaki delikatnie, aż odparuje. Wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Podziel "linguine" na cztery rozgrzane płytkie miski. Wycisnąć trochę soku z cytryny na każdej misce i top z posypką bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn