Ziemniaki Puree Czosnkowo-Szalotkowe

Ziemniaki Puree Czosnkowo-Szalotkowe
Tłuczone ziemniaki z czosnkiem i szalotką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, czosnek, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek i szalotka puree ziemniaczane, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Karmelizowane-szalotka i szałwia puree ziemniaczane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wrzuć szalotki, czosnek, olej, 1/4 łyżeczki. sól i pieprz w misce. Zawiń w opakowanie foliowe; piecz przez 1 godzinę. Rozpakuj ostrożnie i pozostaw do ostygnięcia. Szalotki i czosnek obrać; puree w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki przykryć zimną wodą w garnku; zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj 1 łyżeczkę. sól i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut; odcedzić. Ziemniaki rozgnieść w misce. Wymieszać z puree, masło, 1 łyżeczka. sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn