Ziemniaki puree czosnkowe ze szpinakiem

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Czosnek puree ziemniaczane ze szpinakiem może być doskonały przepis, aby spróbować. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ziemniaków, gałki muszkatołowej, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Puree Ze Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj wodą. Sól i gotować ziemniaki do miękkości 12 do 15 minut.
Wycisnąć wodę ze szpinaku w czystym ręczniku do naczyń.
Ziemniaki odsączyć i roztopić masło w gorącym garnku, następnie dodać czosnek i gotować 2 do 3 minut. Wymieszać ze śmietaną, dodać szpinak, oddzielając zieleninę. Doprawić zieleninę solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Dodać ziemniaki do garnka i zacieru do pożądanej konsystencji.