Ziemniaki Puree Czosnkowe Z Rozmarynem

Ziemniaki Puree Czosnkowe Z Rozmarynem
Czosnek puree ziemniaczane z rozmarynem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 173 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbki czosnku, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, Ziemniaki Puree Czosnkowo-Rozmarynowe, oraz Ziemniaki puree czosnkowo-rozmarynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić; wytrzeć patelnię do sucha.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w rondlu na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać czosnek i rozmaryn; gotować 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodaj odsączone ziemniaki, 1 łyżeczkę oleju, pół i pół, sól i pieprz do mieszanki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
6
Ułożyć na małym ogniu i rozgnieść masą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn