Ziemniaki ogrodowe i warzywa korzeniowe z zielenią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaków ogrodowych i warzyw korzeniowych z zielenią. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz szwajcarski chard, seler, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Fettuccini z warzywami ogrodowymi i zielenią, Kurczak w sosie z czerwonego wina z warzywami korzeniowymi i zwiędłą zielenią, oraz Puree ziemniaczane i warzywa korzeniowe.
Instrukcje
Ziemniaki i seler włożyć do holenderskiego piekarnika; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli; gotować 20 minut.
Dodaj szwajcarski chard; gotować 10 minut lub do miękkości.
Dobrze spuścić; umieścić mieszaninę ziemniaków w dużej misce. Ziemniaki częściowo rozgnieść masą ziemniaczaną; wymieszać w 1/4 łyżeczki soli, cebuli, masła i pieprzu.