Ziemniaki ogrodowe i warzywa korzeniowe z zielenią

Ziemniaki ogrodowe i warzywa korzeniowe z zielenią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaków ogrodowych i warzyw korzeniowych z zielenią. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz szwajcarski chard, seler, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Fettuccini z warzywami ogrodowymi i zielenią, Kurczak w sosie z czerwonego wina z warzywami korzeniowymi i zwiędłą zielenią, oraz Puree ziemniaczane i warzywa korzeniowe.

Instrukcje

1
Ziemniaki i seler włożyć do holenderskiego piekarnika; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli; gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj szwajcarski chard; gotować 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Dobrze spuścić; umieścić mieszaninę ziemniaków w dużej misce. Ziemniaki częściowo rozgnieść masą ziemniaczaną; wymieszać w 1/4 łyżeczki soli, cebuli, masła i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia86
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn