Ziemniaki Nadziewane Warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj ziemniaki nadziewane warzywami. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 38g tłuszczu i w sumie 610 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje $1.97 za porcję. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką marynowane serca karczochów, brokuły, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Nadziewane Warzywa Pitas, Pomidory Nadziewane Warzywami, oraz Cukinia nadziewana warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść ziemniaki na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej; przekłuć kilka razy widelcem. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 6-8 minut lub do miękkości. Gdy ostygnie, odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka i wyrzuć. Zgarnij miazgę z każdego, pozostawiając cienką skorupkę.
W misce zetrzyj miąższ ze śmietaną. Dodać ser, brokuły, karczoch, boczek, sól czosnkową i pieprz cytrynowy. Łyżka do muszli ziemniaczanych. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokim poziomie przez 1-2 minuty lub do momentu podgrzania.