Ziemniaki Nadziewane Krewetkami

Ziemniaki Nadziewane Krewetkami
Krewetki Nadziewane Ziemniaki to dodatek dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 1065 kalorii , 43 g białka i 69 g tłuszczu . Za 3,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 34% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Ten przepis przygotowało 5 osób i zrobi je ponownie. Mieszanka śmietanki, oleju roślinnego, ziemniaków Idaho i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i pescatariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 76% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują dwukrotnie pieczone krewetki nadziewane ziemniakami , słodkie ziemniaki nadziewane krewetkami i salsą oraz dwukrotnie pieczone krewetki nadziewane ziemniakami i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin .

Instrukcje

1
Nagrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Krewetek, Obranych I Podsmażonych1 Funt Krewetek, Obranych I Podsmażonych
2
Zacznij od umycia ziemniaków, wysuszenia ich i delikatnego nakłucia widelcem po bokach. Posmaruj każdego ziemniaka olejem roślinnym, połóż na blaszce przykrytej folią i piecz przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Obrane I PodsmażoneKrewetki, Obrane I Podsmażone
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Masło umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wyjmij ziemniaki z piekarnika i przekrój każdy ziemniak na pół. Delikatnie wydrąż ziemniaka i włóż go do miski. Używając miksera na najwyższych obrotach, wymieszaj ziemniaki, masło, śmietanę, sól i pieprz. Do mieszanki włóż krewetki i oba sery. Delikatnie włóż mieszaninę z powrotem do skorupek ziemniaków, uważając, aby ich nie połamać. Ułóż mieszaninę tak wysoko, jak to możliwe, na wierzchu skorupek ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dla uzyskania koloru posyp każdego ziemniaka serem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Piec w piekarniku przez około 20 do 30 minut, aż wierzch się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn