Ziemniaki Nadziewane Czosnkiem I Zieloną Cebulą
Need a przystawka bezglutenowa? Czosnek i zielona cebula nadziewane ziemniaki może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieczenia ziemniaków, parmezan, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: rukola, czosnek i zielona cebula Nadziewane stek, Zielona Cebula Puree Ziemniaczane, oraz Francuskie Ziemniaki Nadziewane Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem i piec w temperaturze 450 przez 1 godzinę lub do końca; lekko ostudzić. Zmniejsz piekarnik do 35
Umieść patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca. Cebulę i czosnek płaszcz z gotowania sprayu; dodać do patelni i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala skorupy. Miąższ rozgnieść masą ziemniaczaną.
Dodaj mieszankę cebuli, śmietanę, sól i pieprz do miazgi.
Łyżka mieszanki ziemniaków do skorupek; posypać równomiernie parmezanem.
Umieść nadziewane ziemniaki na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.