Ziemniaki Nadziewane Awokado
Awokado nadziewane ziemniakami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina. Mieszanka oliwy z oliwek, pochrzyny, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne Nadziewane Ziemniaki, Słodkie Ziemniaki / Bataty Nadziewane Chili, oraz Awokado Nadziewane BLT.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść pochrzyny na blasze do pieczenia.
Piec ziemniaki przez 40 minut, lub do miękkości, obracając od czasu do czasu. Odstawić.
W średniej misce wymieszać czerwoną paprykę, awokado, kolendrę, oliwę z oliwek, zieloną cebulę, kminek i sok z limonki.
Przeciąć pochrzyn na pół wzdłuż i puch Centra z widelcem. Na wierzchu farsz z awokado. Doprawiamy solą i pieprzem, a doprawiamy rozdrobnionym serem Cheddar.