Ziemniaki Na Ognisku
Ziemniaki z ogniska mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 308 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka gruboziarnistej soli koszernej, oliwy z oliwek, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Ziemniaki Na Ognisku, Ziemniaki Na Ognisku, oraz Ognisko Folia Ziemniaki.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć o 1 cal.
Posypać 3 łyżkami grubej soli. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Gotować ziemniaki do miękkości, o 10 protokół.
Dodać pozostałe składniki do ziemniaków; wrzucić do herbu. Super.
Ułóż cztery 12-calowe kwadraty folii aluminiowej na powierzchni roboczej. Mieszankę ziemniaczaną podzielić na kwadraty foliowe i umieścić 1 ząbek czosnku na ziemniakach na każdym kwadracie. Zacisk do uszczelnienia. Opakowania przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 godzin lub w lodówce do 2 dni.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Umieścić paczki ziemniaków na grillu i gotować do ogrzania i skwierczeć, obracając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Przenieś paczki na talerz i przekłuj folię widelcem do grilla, aby uwolnić parę. Otwarte Pakiety ostrożnie (gorąca para zostanie uwolniona).