Ziemniaki kolendra i czosnek
Kolendra i ziemniaki czosnek może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 175 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, olej, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Ziemniaki Kolendro-Czosnkowe, Ziemniaki pieczone z czosnkiem i kolendrą, oraz Duszone Ziemniaki, Bakłażan I Czerwona Papryka Z Czosnkiem I Kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C). Gdy olej jest gorący, dodać ziemniaki, i gotować, aż złoty kolor, o 8 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kolendrę i czosnek; gotować i mieszać przez około 5 protokół. Po odsączeniu ziemniaków dodaj je do patelni wraz z kminkiem, sokiem z cytryny i solą. Wymieszać, aby pokryć ziemniaki i podawać.