Ziemniaki Inkrustowane Nadziewane Tilapia

Ziemniaki Inkrustowane Nadziewane Tilapia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Potato inkrustowane Nadziewane Tilapian spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $81.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 6321 kalorii, 846g białka, oraz 187 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Ziemniaki Inkrustowane Nadziewane Tilapia, Łosoś nadziewany z ziemniaków w sosie z białego wina cytrynowego, oraz Kuskus Inkrustowana Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tilapię umyć w zimnej wodzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Miejsce w Pucharze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać sok kokosowy na pokrycie.Przykryć miskę i przechowywać w lodówce 2-4 godziny.Farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok KokosowySok Kokosowy
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ciepło
5
Saute pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj masło i EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
JukonJukon
7
Saute seler, cebula, marchew do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodać czosnek i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać wino i zmniejszyć na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
11
Dodaj krewetki i szpinak.Kontynuuj gotowanie, aż krewetki są różowe i szpinak jest gorący.Wymieszać z bazylią, kolendrą, pieprzem cytrynowym, solą, pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Zdjąć z ognia, włożyć do miski i pozostawić do ostygnięcia.Gdy ostygnie, zmiksować w jajku i bułce tartej.Ziemniaki.Umyć, obrać, pokroić na pół, gotować do przetargu widelcem.Mash dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Do ziemniaków dodajemy mleko, masło, sól i pieprz i ubijamy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
14
Dodaj więcej mleka, jeśli jest to wymagane, aby móc rozłożyć ziemniaki.Łączenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
15
Rozprowadzić 1/2 farszu na jednym filecie i przykryć innym filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
16
Umieścić na dobrze naoliwionej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
17
Rozłóż górę mieszaniną ziemniaków.Obróć i przykryj boki i górę (jak lukier ciasto). zrób to samo z innymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
18
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
19
Piec przez 20-25 minut, aż ziemniaki będą lekko brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta gładkabułka tarta gładka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta gładkabułka tarta gładka2Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)2Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler naciowy pokrojony w kostkęseler naciowy pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler naciowy pokrojony w kostkęseler naciowy pokrojony w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokolendra sproszkowanakolendra sproszkowana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokolendra sproszkowanakolendra sproszkowana1jajko (lekko pobite)jajko (lekko pobite)1porcja startego parmezanuJukonJukon1porcja startego parmezanuJukonJukon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek posiekanyczosnek posiekany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek posiekanyczosnek posiekany340papryka habanerosok kokosowy (użyłam soku) lub mleko 12 uncji (użyłam soku)sok kokosowy (użyłam soku) lub mleko 12 uncji (użyłam soku)340papryka habanerosok kokosowy lub mleko (użyłam soku)sok kokosowy lub mleko (użyłam soku)1porcja startego parmezanuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1porcja startego parmezanuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2warzywo (np. szpinak)pieprz cytrynowypieprz cytrynowy2warzywo (np. szpinak)pieprz cytrynowypieprz cytrynowy6Spód: okruszki z herbatników graham3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo6Spód: okruszki z herbatników graham3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1dla każdego.uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree czerwone ziemniakipuree czerwone ziemniaki1dla każdego.4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki posiekane (mogą być świeże, mrożone, gotowane)krewetki posiekane (mogą być świeże, mrożone, gotowane)283papryka habanerokarton mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszonykarton mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszony283papryka habanerokarton mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszonykarton mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszony454papryka habanerofilet z tilapii (4 filety 6 oz)filet z tilapii (4 filety 6 oz)1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone2Spód: okruszki z herbatników grahambiałe wino (użyłam Chardonnay)białe wino (użyłam Chardonnay)2Spód: okruszki z herbatników grahambiałe wino (użyłam Chardonnay)białe wino (użyłam Chardonnay)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn