Ziemniaki i fasolka szparagowa w sosie cytrynowo-koperkowym
Ziemniaki i fasolka szparagowa z sosem cytrynowo-koperkowym to wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 212 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mąkę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Ziemniaki, Fasolka Szparagowa I Kukurydza W Sosie Maślanym Cytrynowo-Brązowym, Rolada z kraba halibuta z sosem śmietanowym cytrynowym, fasolką szparagową i ziemniakami pieczonymi truflami, oraz Zielona fasolka cytrynowo-koperkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 3/4 szklanki wody i kostki bulionowej do wrzenia w dużej patelni, mieszając, aż kostka rozpuszcza; ostudzić lekko.
Mąkę ubijać stopniowo do pozostałej 1/4 szklanki wody; dodać do bulionu i gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 2 minuty lub do momentu, gdy mieszanina lekko zgęstnieje.
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać ziemniaki i gotować, pokryte, 15 protokół.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować, pokryte, 8 protokół lub aż chrupiące-przetargu. Wymieszać z pieprzem, koperkiem i sokiem z cytryny.
* Do celów testowych użyliśmy Knorr Vegetarian Vegetarian Vegetarian Bouillon.