Ziemniaki Holenderskie

Ziemniaki Holenderskie
Holenderskie ziemniaki to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 70 centów za porcję. Mieszanka masła, marchew, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ziemniaki Z Pieca Holenderskiego, Kuchenka Mikrofalowa Holenderski Piekarnik Ziemniaki, oraz Drobne Klopsy I Czosnek Herbed Holenderskie Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki i marchew umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości. Tymczasem podsmażyć cebulę na maśle na małej patelni przez 8-10 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
MasłoMasło
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić ziemniaki i marchew; zacieru. Ubić cebulę, śmietanę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
SólSól
3
Posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn