Ziemniaki, Groszek I Cebula Perłowa

Ziemniaki, Groszek I Cebula Perłowa
Ziemniaki, groszek i cebula perłowa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 6 i kosztuje 52 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką kliny ziemniaczane, groszek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Groch I Cebula Perłowa, Groch maślany i cebula perłowa, oraz Pieczona perłowa cebula i ziemniaki.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i wodę w 2-qt. miska bezpieczna dla mikrofali. Przykryj i kuchenkę mikrofalową na wysokim poziomie przez 8-10 minut lub do momentu, gdy ziemniaki będą miękkie; odcedź i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Tymczasem na dużej patelni podsmażyć cebulę perłową na maśle przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać śmietanę, bulion, sól, gałkę muszkatołową i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 5-7 minut lub do miękkości cebuli. Wymieszać z groszkiem, zieloną cebulką i ziemniakami. podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn