Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem

Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Tuńczyk nadziewane ziemniaki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka majonezu, ser cheddar, tuńczyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem, Pieczone Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem, oraz Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem, Karczochem I Bazylią dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn