Ziemniaki Chantilly z skórką z parmezanu
Ziemniaki Chantilly z skórką parmezanu może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mleko, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Parmezan Crusted Chantilly Ziemniaki, Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką z parmezanu, oraz Ziemniaki Chantilly dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj wodą. Posolić wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie gotować ziemniaki na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 12 protokół.
Odcedzić ziemniaki, wrócić do rondla i wstrząsnąć na dużym ogniu przez 1 minutę do wyschnięcia. Przełóż ziemniaki przez ricer do dużej miski. Ubić w mleku i 6 łyżkach masła i doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce ze stali nierdzewnej ubijamy śmietanę do miękkich szczytów. Ubić jedną trzecią śmietany do ziemniaków, a następnie złożyć pozostałą śmietanę. Zeskrobać ziemniaki do przygotowanego naczynia. Kropka z pozostałą 1 łyżką masła i posypać parmezanem na wierzchu.
Pieczemy ziemniaki przez 25 minut. Rozgrzej brojlery i smażyć ziemniaki przez 2 minuty, lub aż rumiane.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.