Ziemniaki, boczek i kukurydza Chowder
Ziemniaki, boczek i kukurydza Chowder może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję zupy. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka selera, marchewki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Potato, Corn & Bacon Chowder, Boczkowo-Ziemniaczano-Kukurydziana Zupa, oraz Potato Corn & Bacon Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kawałki boczku na dużej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz nie wytworzył, a boczek jest chrupiący, o 8 protokół.
Usuń boczek, pozostawiając tłuszcz na patelni. Wymieszać marchewkę, seler i liść laurowy do tłuszczu boczku; gotować przez 5 minut.
W międzyczasie roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Ubić mąkę i gotować przez 5 minut, ciągle mieszając. Powoli ubijaj mleko i gotuj na wolnym ogniu. Po duszeniu gotować przez 5 minut, często ubijając.
Dodaj boczek, gotowane warzywa, ziemniaki i kukurydzę. Powrót do gotować na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół więcej. Użyj dodatkowego mleka w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Udekorować papryką do podania.