Ziemniaki, boczek i kukurydza Chowder

Ziemniaki, boczek i kukurydza Chowder
Ziemniaki, boczek i kukurydza Chowder może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję zupy. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka selera, marchewki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Potato, Corn & Bacon Chowder, Boczkowo-Ziemniaczano-Kukurydziana Zupa, oraz Potato Corn & Bacon Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować kawałki boczku na dużej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz nie wytworzył, a boczek jest chrupiący, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń boczek, pozostawiając tłuszcz na patelni. Wymieszać marchewkę, seler i liść laurowy do tłuszczu boczku; gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W międzyczasie roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Ubić mąkę i gotować przez 5 minut, ciągle mieszając. Powoli ubijaj mleko i gotuj na wolnym ogniu. Po duszeniu gotować przez 5 minut, często ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj boczek, gotowane warzywa, ziemniaki i kukurydzę. Powrót do gotować na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół więcej. Użyj dodatkowego mleka w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
6
Udekorować papryką do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn