Ziemniaki Barcelona
Barcelona ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sól, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Barcelona Pies, Paellan w Barcelonie: spisek, oraz Pinchos, Barcelona style.
Instrukcje
W małej misce wymieszać wszystkie składniki, aż dobrze połączone. Odstawić.
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę 1/2 cala.
Dodaj ziemniaki i sól do dużego garnka z zimną wodą na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie dodać ziemniaki i gotować przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i spuścić w durszlaku.
Pozostaw na blacie przez 20 minut, aby dokładnie wyschnąć.
Rozgrzać olej w wysokiej jednostronnej patelni na średnim ogniu do około 350 stopni F. smażyć ziemniaki, aż złoty kolor będzie brązowy ze wszystkich stron. (Rezerwa 1 szklanka ziemniaków do rundy 2 Hiszpański przepis Tortilla.)
Przełożyć ziemniaki do miski i podawać z pikantnym sosem do zanurzania.