Ziemniak Wiejski
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Wiejski ziemniak może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 207 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbek czosnku, sól, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Spróbuj Wiejska Sałatka Ziemniaczana, Wiejska Sałatka Ziemniaczana, oraz Country Potato Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Główną ideą jest smażenie zewnętrznej części i pieczenie wewnętrznej części ziemniaka, aby duże kawałki były kluczowe!Przygotuj cebulę i czosnek, to jest obrane i posiekane, czosnek na małe małe kawałki, cebula na kawałki o wielkości miniaturki.
Rozgrzać olej tak gorąco, jak to tylko możliwe, że tuż przed rozpoczęciem palenia.Tymczasem pokroić ziemniaki na duże kawałki, tak duże, że tylko jeden kawałek mieści się w ustach.Ale je w jak oleju kilka na raz, należy zachować ostrożność... bez chlapania!Weź pustą patelnię z pokrywką rozgrzaną niskim ciepłem ziemniaki są złote, powinny nadal bulgotać. Bąbelkowanie jest parą opuszczającą ziemniaki, a jeśli para opuszcza jej trudno dostać się do oleju.
Umieść ziemniaki na małym ogniu przykrytym patelni, gdy wszystkie ziemniaki są w przykrytym patelni dodać cebulę czosnek i przyprawy, nie ma potrzeby dodatkowego oleju do podsmażenia cebuli, ziemniaki zapewniają wystarczająco dużo!pozostawić na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, a cebula będzie przezroczysta.smacznego!Fot. su-lin/Flickr / Licencja Creative Commons