Potato Rendang jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 378 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz trawę cytrynową, ziemniaki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indonezyjska Wołowina Rendang (Rendang Sapi), Nowy Przepis Na Ziemniaki Rendang & Fasolka Szparagowa, oraz Wołowina Rendang dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać do patelni nonstick i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować odkryte, przez piętnaście minut, aż mleko zmniejszy się trochę i wiry oleju zaczynają pojawiać się na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Pokrój aromatyczną część trawy cytrynowej w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
2
Umieść pokrojoną trawę cytrynową, szalotki, czosnek, kurkumę, galangal i chili w małym robocie kuchennym. Pulsuj, aż konsystencja będzie grubo-gładka, dodając łyżeczkę lub tak wody, jeśli to konieczne, aby pasta poruszała się wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Galangal
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Kurkuma
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać pastę do mleka kokosowego po 15 minutach duszenia; następnie gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż płyn zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Podczas gdy mleko kokosowe gotuje się na wolnym ogniu, szoruj ziemniaki i przecinaj je w połowie nożem. Gdy mleko kokosowe zmniejszy się o połowę, dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu, odkryte przez 30 do 45 minut, aż tylko olej pozostanie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zmniejszyć ogień do niskiej i smażyć ziemniaki w pozostałym oleju kokosowym. Nadal sauté, mieszając ziemniaki około co 5 minut, aż skórki są ładnie rumiane - o 30 minut dłużej. Pozwól potrawie odpocząć na kilka minut, a następnie podawaj.