Ziemniaczano-ziołowy kruszony Lucjan z salsą z żółtym pieprzem

Ziemniaczano-ziołowy kruszony Lucjan z żółtym pieprzem Salsan jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 38g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $3.19 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, parmezan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ziemniaczany Lucjan z salsą z papryki, Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem, oraz Ziele-Kruszony Lucjan Czerwony.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, pokrój paprykę na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i membrany.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 8 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i grubo posiekać.
Połączyć paprykę, cebulę i kolejne 7 składników (cebula przez 1/8 łyżeczki soli).
Aby przygotować rybę, łącz ziemniaki, parmezan, 2 łyżeczki natki pietruszki, szczypiorek, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz.
Posypać obie strony filetów 1/4 łyżeczki soli.
Rozłóż 1/4 szklanki mieszanki ziemniaczanej na 1 stronie każdego filetu; naciśnij mieszankę na rybę.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 filety, strona ziemniaczana w dół, do patelni. Gotować 3 protokół lub aż rumiane. Odwróć rybę; połóż na talerzu. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i rybą. Powrót ryby na patelnię, ziemniaki bok do góry.
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.