Ziemniaczano-Panierowane Warzywa Pieczone
Ziemniaki panierowane pieczone warzywa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 314 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, mieszanka parmezanu, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 17 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaczano-Panierowane Warzywa Pieczone, Krewetki Z Kurczaka Panierowane Z Warzywami, oraz Paleo" panierowany " pasztet wieprzowy z Paleo Country Gravy & pieczone warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia jelly roll pan, 15 1/2x10 1/2x1 cala, z folią aluminiową. Spryskaj folię nieprzywierającym sprayem do gotowania. Produkt jajeczny ubić lekko w małej miseczce.
Mieszaj pąki ziemniaczane, ser, czosnek w proszku i margarynę w osobnej małej miseczce dopochwowo. Warzywa zanurzyć w produkcie jajecznym; zalać mieszaniną ziemniaków.
Umieścić kawałki warzyw 1 cal od siebie na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub aż powłoka jest złoty kolor i warzywa są miękkie.
Podawać z sosem ranczo w razie potrzeby.