Ziemniaczano - jesienny haszysz warzywny to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, ziemniaki granat, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ziemniaczano-Jesienny Haszysz Warzywny, Zapiekana pierś z kurczaka z ziołami Jus i ziemniaczano-warzywnym Haszem, oraz Jajko sadzone i kluski ze słodkich ziemniaków z boczkiem i warzywami.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki ubić w smallbowl. DO AHEAD: może być wykonany 4 dni wcześniej.Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej i ponownie przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ścinają trawy i łodygi ze wszystkich buraków; odrzuty. Grubo posiekaj tyle zieleni buraczanejaby zmierzyć 4 luźno zapakowane kubki. Bringmedium rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodaj zielenie i gotować tylko do zwiędnięcia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
4
Dobrze spuścić. Odstawić. Szoruj buraki; umieść w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
5
Połowę oleju ziołowego zalać burakami; posypać solą i pieprzem. Przykryj naczynie do pieczenia folią ikruszony do miękkości po przekłuciu małym ostrym nożem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Burak
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Nóż
Folia Aluminiowa
6
Removefrom piekarnika i niech buraki stać aż coolenough do obsługi. Buraki obrać; pokroić na kawałki 1/2 cala i zachować. Czy z wyprzedzeniem: buraki i buraki mogą być wykonane 1 dzień wcześniej.Przykryć osobno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Zwiększyć temperaturę pieca do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Połączyć squash, ziemniaki i pochrzyny wdużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Nóż Do Obierania
Pochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj pozostały olej ziołowy itoss do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
10
Obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
11
Rozłóż mieszankę warzywnąrównomiernie na dużej blasze do pieczenia. Pieczone warzywa są delikatne po przekłuciu nożem i lekko rumiane wokół, mieszając i obracając warzywa, około 50 minut. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Nóż
12
Pozostawić na stojąco w temperaturze pokojowej. Rewarmin 177° piekarnik do nagrzania przez, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Buraki i zieleninę buraczaną wymieszać z prażonymi warzywami; doprawić kostkami masła i kontynuować pieczenie, aż buraki zostaną podgrzane przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Buraczane
Masło
Burak
14
Transfervegetable mieszaniny do dużej miski i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego