Zielony Zielony Makaron
Zielony zielony makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka fasoli, ser feta, zastrzeżone wody makaronu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 96% to danie jest super. Podobne przepisy to Makaron Pesto z buraków i rzodkiewki z prażonymi burakami i rzodkiewką, Makaron Z Zielonej Soczewicy, oraz Makaron buraczano-zielony.
Instrukcje
Przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodaj pappardelle, i gotować aż al dente, 8 do 10 protokół.
Odcedzić, rezerwując trochę wody z makaronu. Zalać 1 łyżką oliwy z oliwek; odstawić.
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj cukinię; gotuj i mieszaj, aż cukinia zacznie brązowieć na brzegach, ale nadal będzie jędrna. Wymieszaj szparagi, brokuły i fasolkę szparagową; nadal gotować, aż warzywa staną się jasnozielone w Kolorze, o 3 protokół.
Dodać zieloną cebulę i fasolę garbanzo; gotować i mieszać, aż warzywa są lekko rumiane na brzegach.
Do warzyw dodaj wodę z makaronu. Przykryć patelnię; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż garbanzos są podgrzewane przez i warzywa są po prostu przetargu. Warzywa i bazylia mieszamy do makaronu, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a doprawiamy pokruszoną fetą.