Zielony ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 238 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, cebulę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Ryż inspirowany: parmezan Squash Rice Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem (bezglutenowy), Zielony ryż (brokuły, ser i zapiekanka ryżowa), oraz Ryż Zielony (Serowy Ryż Brokułowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połącz ciepły bulion z kurczaka, paprykę poblano, kolendrę i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
1 T Pieprzu Białego W Proszku
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Zmiksować na gładką masę.
3
W średnim rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podsmażyć cebulę do miękkości, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj ryż i czosnek i mieszaj przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Dodać chili puree, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, gotując, aż ciecz zostanie wchłonięta, a ryż będzie miękki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
7
Zdjąć z ognia, puch widelcem. Doprawić solą i czarnym pieprzem, do smaku.