Zielony Pomidor Chile Verde
Zielony pomidor Chile Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,35 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, pieczeń z łopatki wieprzowej, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantna Zielona Wieprzowina Chile Verde, Tamales De Pollo Con Chile Verde - Tamales Zielony Chile, oraz Wolnowar Hatch Zielony Chile Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekaj 3 pomidory i 1 paprykę poblano i umieść w dużej misce. Wymieszać kolendrę i kolejne 3 składniki. Mieszanka procesowa, w 2 partiach, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Grubo posiekać pozostałe pomidory i paprykę i umieścić w 6-qt. powolna kuchenka.
Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w 2-calową kostkę.
Połączyć wieprzowinę i kolejne 3 składniki w dużej misce i wrzucić do herbu.
Posypać mąką i wrzucić do herbu.
Gotować wieprzowinę, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, okazjonalnie obracając, 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Umieść wieprzowinę na mieszaninie pomidorowej w powolnej kuchence.
Polej wieprzowinę puree pomidorowym.
Przykryć i gotować na niskie 6 do 7 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać Chile verde z tortillami i salsą z zielonych pomidorów.