Zielony pieprzowy Filet wołowy z sosem z octu gruszkowego

Zielony pieprzowy Filet wołowy z sosem z octu gruszkowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Zielony pieprzowy Filet z wołowiny z sosem z octu gruszkowego Pan spróbować. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, pieprz, różowy pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczony filet wołowy z sosem z zielonego pieprzu, Filet Mignon z sosem z czerwonej porzeczki-zielonego pieprzu, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. w małej misce połączyć wszystkie ziarna pieprzu, masło i brązowy cukier, mieszając do postaci pasty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj olej do pieca dowód lub patelni żeliwnej. Ustawić na średnim dużym ogniu, aż olej połysk. Steki osuszyć ręcznikiem papierowym. Obficie posolić filety z obu stron. Następnie posmaruj ¼ pasty na każdy filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
3
Dodaj mięso do gorącej patelni, pieprz strona w dół. Będzie pękać i skwierczeć. Sear aż dobrze rumiane, o 3 protokół. Odwróć mięso i przenieś je do piekarnika, aby zakończyć gotowanie do pożądanej doneness, lub do temperatury wewnętrznej 125 stopni F dla średnio rzadkich. Nie tłocz plików użyj wielu umiejętności, jeśli to konieczne.Po zakończeniu gotowania przenieś filety na talerz, aby odpocząć. Ustaw patelnię na średnim ogniu. Odżelazić patelnię octem gruszkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
OcetOcet
MięsoMięso
GruszkaGruszka
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać bulion z kurczaka i zmniejszyć o połowę, aż lekko zgęstnieje. Przecedzić sos do małej miseczki. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podawać steki, pieprz Strona się na talerzu z mżawką octu gruszkowego sosu pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
OcetOcet
StekStek
SOSSOS
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn