Zielony peruwiański SOS zanurzeniowy (aka SOS Amarillo Aji)

Zielony peruwiański SOS zanurzeniowy (akan Aji SOS Amarillo) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 1G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka jalapeños, majonez, sól koszerna i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 676 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone peruwiańskie pałeczki z kurczaka z sosem limonkowym z awokado, Peruwiański Pieczony Kurczak I Zielony Sos-Low Carb, oraz Kurczak Z Grilla W Stylu Peruwiańskim Z Zielonym Sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jalapeños, Amarillo aji, kolendra, cotjia, czosnek, olej, ocet, i sok z limonki w blenderze. Zmiksuj na dużej prędkości, aż utworzy się gładka pasta.
Dodać majonez i zmiksować do uzyskania jednorodności.
Przełożyć do miski i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z grillowanym kurczakiem. Niewykorzystany sos można przechowywać w przykrytym pojemniku do 1 tygodnia