Zielony Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 29g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cukinię, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zielony Minestron, Zielony Minestron, oraz Wiosenny Zielony Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać olej i pancetta lub prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
2 Duże Szczypty Garam Masala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Saute 2 protokół i dodać cebulę, seler, czosnek, cukinia i bay do garnka. Doprawić warzywa solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodaj białą fasolę, fasolę garbanzo i bulion z kurczaka do garnka. Przykryć zupę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Fasola Biała
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaj makaron i fasolkę szparagową do zupy i gotować 8 protokół, lub do makaronu jest po prostu miękkie. Wymieszać ze szpinakiem do zwiędnięcia, 1 minuta. W miseczkach wymieszać starty ser i zupę z kadzi. Top zupa z rozdartą lub rozdrobnioną bazylią lub posiekaną natką pietruszki.