Zielony groszek z serem i ziołami
Zielony groszek z serem i ziołami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 303 kalorie, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sól koszerną, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tarty serowe z groszkiem i ziołami, Zielona warstwa z kozim serem i ziołami, oraz Steki T-Bone z posiekanymi zielonymi Garni, pieczone pomidory z serem, oliwkami i ziołami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu przykrytym na dużym ogniu doprowadzić wodę i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia.
Dodać groszek i gotować 1 minutę na zamrożone i 3 do 3 1/2 minut na świeże.
Zdjąć z ognia, odsączyć w durszlaku i natychmiast zanurzyć groszek w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
W średniej misce wymieszać ocet winny, szalotkę, sól i pieprz. Powoli skropić oliwą z oliwek, kontynuując ubijanie.
Dodać groszek, miętę, natkę pietruszki i ser i wymieszać do połączenia. Przykryć i odstawić do lodówki na 15 do 20 minut przed podaniem.