Zielony groszek z serem i ziołami
Zielony groszek z serem i ziołami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 303 kalorii, 13g białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 22 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, groszek, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 33 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarty serowe z groszkiem i ziołami, Zielone warstwy z kozim serem i ziołami, oraz Steki T-Bone z posiekanymi zielonymi Garni, pieczonymi pomidorami z serem, oliwkami i ziołami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W dużym przykrytym rondlu na dużym ogniu zagotuj wodę i 1/2 łyżeczki soli.
Dodaj groszek i gotuj 1 minutę dla zamrożonego i 3 do 3 1/2 minuty dla świeżego.
Zdejmij z ognia, odcedź w durszlaku i natychmiast zanurz groszek w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
W średniej misce wymieszaj ocet z czerwonego wina, szalotkę, sól i pieprz. Powoli skrop oliwą z oliwek, kontynuując ubijanie.
Dodaj groszek, miętę, pietruszkę i ser i wymieszaj, aby połączyć. Przykryj i odstaw do lodówki na 15 do 20 minut przed podaniem.