Zielony groszek i Baby Limas z orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz drobny groszek, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pikantne Duszone Black Eyed Peas I Baby Limas Z Kukurydzianymi Quesadillas, Muszki z koprem włoskim, fasolką szparagową i limonkami, oraz Groszek śnieżny z orzeszkami piniowymi i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu; dodać fasolę lima. Powrót do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości. Wymieszać z groszkiem i 1/2 łyżeczki cukru; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Drenaż.
3
Podsmaż orzeszki piniowe w 2 łyżkach masła na dużej patelni na średnim ogniu do złotego koloru.
Dodaj mieszaninę fasoli, zieloną cebulę i następne 3 składniki; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszać pozostałe 3 łyżki masła do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka