Zielony Fatoush
Zielony Fatoush to wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka awokado, chlebek pita, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 86% to danie jest super. Podobne przepisy to Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Makaron Pesto z buraków i rzodkiewki z prażonymi burakami i rzodkiewką, oraz Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Cebulki drobno pokroić w plasterki, pokroić w plasterki Chilli, pokroić w drobną kostkę i obie włożyć do miski.
Wyrzucić zewnętrzne liście sałaty, a następnie rozerwać ją na kawałki, dodając do miski.
Wapno i olej ubić w małej misce i dodać posypkę solą.
Otwórz pieczywo pita wzdłuż tak, że masz cztery bardzo cienkie połówki, i położyć je na blasze do pieczenia. Toast je w piekarniku na około 5 minut, aby dać im trochę crunch, będą one również włączyć złoty kolor brązowy, ale miej oko na nich, jak mogą palić. Wyjmij pieczywo pita i pozostaw do ostygnięcia.
Połowę awokado, usunąć dół, a następnie za pomocą łyżki, miarka kawałki awokado na miskę sałaty. Ubierz sałatkę z sosem limonkowo-olejowym i dodaj większość posiekanych ziół przed rzuceniem rękami, aby połączyć. Przeciąć nożyczkami lub połamać chrupiący chlebek pita rękami na szorstkie Trójkąty, dodać większość kawałków do sałatki i wrzucić ponownie przed dekantacją do miski lub półmiska. Roztrzepać z pozostałymi ziołami i prażoną pitą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;