Zielony Chorizo
Zielony Chorizo to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 288 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano chiles, paprykę poblano, meksykańskie oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 145 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), Farsz z Chorizo i zielonymi oliwkami, oraz Pat ' s chorizo and Collard Green Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz poblanos na otwartym ogniu na kuchence gazowej lub grillu, aż skórki zostaną całkowicie zwęglone.
Umieścić w misce, przykryć folią i odstawić na 30 minut.
Usunąć zwęglone Skórki zewnętrzne, przeciąć na pół i usunąć nasiona i rdzenie; drobno posiekać poblanos.
Umieścić wieprzowinę i tłuszcz w dużej misce.
Dodaj w poblanos, kolendra, Serrano chiles, sól, czosnek, oregano, kminek, i czarny pieprz. Wrzucić do Płaszcz mięso z przyprawami.
Umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do zmielenia.
Zmielić mieszaninę przez małą matrycę młynka do mięsa do miski osadzonej w lodzie.
Używając łopatkowego zamocowania stojącego miksera, mieszaj na małej prędkości przez 1 minutę.
Wlać ocet, zwiększyć prędkość do medium i mieszać, aż płyn zostanie włączony i kiełbasa ma jednolitą konsystencję, o 1 minutę więcej. Wyluzuj, aż będziesz gotowy.
Forma mała patty kiełbasy i smażyć na patelni na średnim ogniu, aż gotowane przez. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Wrzuć kiełbasę do osłonek Wieprza i skręć w 6-calowe ogniwa. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania, lub zamrażać do wykorzystania w przyszłości.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grill łączy się na średnim, bezpośrednim ogniu, aż kiełbasa zarejestruje się o 160 stopni, gdy w środku łącza wstawiony jest natychmiastowy termometr odczytowy.
Wyjąć z grilla, odstawić na 5 minut i podawać.